Hasle Badeklub

Alle over 18 år kan optages i Hasle Badeklub, og kontingentet er 500 kr. pr. person pr. sæson. Læs mere under MEDLEMSKAB

Saunaen er åben fra 1. oktober til 31. maj fra kl. 5:30 - 23:00 alle ugens dage.

Rengøring

Der kommer en ny rengøringsordning i sæson 2019/20

Førstehjælp

Adressen til badklubben er Havnen 25 B, 3790 Hasle

Der er førstehjælpskasse i omklædningrummet.

Der er en hjertestarter på væggen ved Hasle Hanvs venner der ligger lige bag hvor der parkeres biler når der bades.

Udvendigt på saunabygningen er der en redningskrans.

Bad med omtanke og pas på hinanden.

Gæster

Det er tilladt for medlemmer at tage gæster max 4 gæster med ad gange med i saunaen mod betaling af kr. 40,- pr. gæst pr. besøg. Beløbet indbetales på MobilePay 89087 (Hasle Badeklub) eller konto nr.: 0650 – 6278730369. Husk at skrive GÆST i kommentarfeltet.

Er du medlem af en anden badeklub har du gratis adgang til Hasle Badeklub ifølge med medlem. Til medlemmet: Husk, at koden ikke må videregives til andre.

Saunagus

Der vil med mellemrum blive tilbudt saunagus.

Skole/gruppebesøg

Ind til ombygningen er færdig vil vi bede vores medlemmer om ikke at komme i større grupper som optager hele den lille sauna, derfor kun max 5 personer pr. gruppe frem til den store sauna igen kan bruges. Den gruppeansvarlige skal være medlem af Hasle Badeklub.

Vi skal have varsel i god tid på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. om grupper så vores medlemmer kan blive varslet om det.

Når saunaen lånes ud til grupper og arrangementer forventes det at gruppen spuler saunaens gulv og omklædningsrummets gulv og skraber det.

Glasdøren tørres også af med glasrens. 

Medlemslokale i sejlerstuen

Det er tilladt for medlemmerne af Hasle Badeklub at sidde og hygge sig, fx med en kop kaffe, efter badning. I samme bygning som havnekontoret, over mod havnegrillen, er der et lille lokale der godt må benyttes. Koden til lokalet hænger på opslagstavlen i omklædningsrummet. Lokalet må benyttes af alle fra klubben, når andre ikke bruger lokalet. Ryd op, fej og tør borde af efter brug, ellers får vi ikke lov at låne det

Rigtig god fornøjelse!
Hilsen fra bestyrelsen af Hasle Badeklub