Medlem af Hasle Badeklub "Den Varme Viking"

Alle personer over 18 år kan optages i Hasle Badeklub.

Kontingentet for sæsonen 2023/2024 er kr. 600 pr. person.

 

Indmeldelse i klubben

Der er igen åbent for nye medlemmer så skulle du ønske at blive medlem så tøv ikke.

(Jer der står/stod på den gamle venteliste, bliver kontaktet i midten af september måned 2023) og I behøver derfor ikke skrive til bestyrelsen. I skal nok blive kontaktet.

 

Ønsker du at blive medlem, så send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med følgende oplysninger:

Fulde navn:

Adresse:

Postnummer og by:

Email adresse:

Telefon (mobil):

Fødselsdag:

 

Herefter vil du modtage en faktura med betalingsoplysninger i din e-mail. Når din betaling er registreret vil der gå op til en uge, så modtager du en velkomstmail med koden. Kontingentet bliver som udgangspunkt oprettet som abonnement og der udsendes ny faktura i september måned hvert år. Betales denne ikke, betragtes det som en udmelding.

Bemærk: Responstiden på henvendelser kan være op til en uge.

Bemærk: Der gives ikke rabat ved indmelding senere på sæsonen.

Facebookgruppe

”Medlemmer af Hasle Badeklub” er en Facebookgruppe for registrerede medlemmer, og som bruges til fx at annoncere saunagus og andre specialarrangementer. Gruppen har administratorer og ordstyrere både fra bestyrelsen og medlemmer. Bestyrelsen beder dig dog kontakte os via mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvis du har spørgsmål eller forslag til foreningen. 

Du kan blive medlem af den lukkede Facebook-gruppe, hvis du er betalende medlem af foreningen: Medlemmer af Hasle Badeklub