Medlem af Hasle Badeklub "Den Varme Viking"

Alle personer over 18 år kan optages i Hasle Badeklub. Kontingentet for sæsonen 2022/2023 er kr. 500 pr. person.

 

Indmeldelse i klubben

Vi er desværre nødtil at lukke for tilgangen af nye medlemmer. Der har været en så stor interesse for at blive medlem, at vi har nået vores max. på 350 medlemmer.

Pt. er vi desværre også nødtil at lukke for tilgangen til vores venteliste, da denne allerede er alt for lang.

 

Ønsker du at blive medlem, så send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med følgende oplysninger:

Fulde navn:

Adresse:

Postnummer og by:

Email adresse:

Telefon (mobil):

Fødselsdag:

 

Herefter vil du modtage en faktura med betalingsoplysninger i din e-mail. Når din betaling er registreret vil der gå op til en uge, så modtager du en velkomstmail med koden. Kontingentet bliver som udgangspunkt oprettet som abonnement og der udsendes ny faktura i september måned hvert år. Betales denne ikke, betragtes det som en udmelding.

Bemærk: Responstiden på henvendelser kan være op til en uge.

Bemærk: Der gives ikke rabat ved indmelding senere på sæsonen.

Facebookgruppe

”Medlemmer af Hasle Badeklub” er en Facebookgruppe for registrerede medlemmer, og som bruges til fx at annoncere saunagus og andre specialarrangementer. Gruppen har administratorer og ordstyrere både fra bestyrelsen og medlemmer. Bestyrelsen beder dig dog kontakte os via mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvis du har spørgsmål eller forslag til foreningen. 

Du kan blive medlem af den lukkede Facebook-gruppe, hvis du er betalende medlem af foreningen: Medlemmer af Hasle Badeklub