Medlem af Hasle Badeklub "Den Varme Viking"

Alle personer over 18 år kan optages i Hasle Badeklub.

Kontingentet for sæsonen 2023/2024 er kr. 600 pr. person.

Medlemsskab

Hasle Badeklub optager nye medlemmer og ønsker du/I at blive medlem, så send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med følgende oplysninger: 

Fulde navn:

Adresse:

Postnummer og by:

E-mail adresse:

Telefon (mobil):

Fødselsdag: 

Vi optager medlemmer 2 gange om året.

Hvis din henvendelse falder mellem 1. januar og 15 september, optages du til sæsonstart d. 1 oktober.

Hvis din henvendelse falder mellem 16 september og 31 december, optages du pr. 15 januar (og betaler kun for en halv sæson)

 

Betaling 

Herefter vil du modtage en faktura med betalingsoplysninger i din e-mail.

Når din betaling er registreret vil der gå op til en uge, så modtager du en velkomstmail med koden. Kontingentet bliver som udgangspunkt oprettet som abonnement og der udsendes ny faktura i september måned hvert år.

Betales denne ikke, betragtes det som en udmelding.

Bemærk: Responstiden på henvendelser kan være op til en uge.

Bemærk: Der gives ikke rabat ved indmelding senere på sæsonen.

Facebook

Vi har en facebookgruppe "medlemmer af Hasle Badeklub", som er for betalende medlemmer. Man kan således ikke blive lukket ind, før man har betalt kontingent og når man er udmeldt af Hasle Badeklub, bliver man også udmeldt af facebookgruppen.   

Facebookgruppens formål: 

”Medlemmer af Hasle Badeklub” er en Facebookgruppe for registrerede medlemmer, og som bruges til fx at annoncere saunagus og andre specialarrangementer. Gruppen har administratorer og ordstyrere både fra bestyrelsen og medlemmer. Bestyrelsen beder dig dog kontakte os via mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvis du har spørgsmål eller forslag til foreningen. 

Du kan blive medlem af den lukkede Facebook-gruppe, hvis du er betalende medlem af foreningen: Medlemmer af Hasle Badeklub