Bliv medlem af Hasle Badeklub "Den Varme Viking"

Vinterbadesæsonen går fra 1. oktober til 31. maj og saunaen er i denne periode tilgængelig for klubbens medlemmer, der har modtaget en kode til døren.
Saunaen er tændt fra kl. 5:30 - 23:00 alle ugens 7 dage.

Kontingentet for en sæson er 500,- kr. pr. person. 
Medlemskab kan tegnes af personer, der er fyldt 18 år.

Indmeldelse sker ved at sende en mail til kassereren på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med følgende oplysninger:

Fulde navn:

Adresse:

Postnummer og by:

Email adresse:

Telefon (mobil):

Fødselsdato:

Herefter vil du modtage en faktura i din e-mail. Når din betaling er registreret vil der gå op til en uge, så modtager du en velkomstmail med koden. Kontingentet bliver som udgangspunkt oprettet som abonnement og der udsendes ny faktura i september måned hvert år. Betales denne ikke, betragtes det som en udmelding.

Bemærk: Responstiden på henvendelser kan være op til en uge.

Bemærk: Der gives ikke rabat ved indmelding senere på sæsonen.

Facebookgruppe og -side

”Medlemmer af Hasle Badeklub” er en Facebookgruppe for registrerede medlemmer, og som bruges til fx at annoncere saunagus og andre specialarrangementer. Gruppen har administratorer og ordstyrere både fra bestyrelsen og medlemmer. Bestyrelsen beder dig dog kontakte os via mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvis du har spørgsmål eller forslag til foreningen. 

Du kan blive medlem af den lukkede Facebook-gruppe, hvis du er betalende medlem af foreningen: Medlemmer af Hasle Badeklub

Du kan synes-godt-om Hasle Badeklubs side her: Hasle Badeklub "Den Varme Viking"