Bliv medlem af Hasle Badeklub "Den Varme Viking"

Vinterbadesæsonen går fra 1. oktober til 31. maj, og saunaen er i denne periode tilgængelig for klubbens medlemmer, der har modtaget en kode til døren.
Saunaen er tændt fra kl. 5:30 - 23:00 alle ugens 7 dage.

Kontingentet for en sæson er 500,- kr. pr. person. Decemberrabat: Du får 10% i rabat, hvis du melder dig ind senest d. 31. december 2018, dvs. et medlemskab koster 450,- kr. 
Medlemskab kan tegnes af personer, der er fyldt 18 år.

Indbetalt kontingent registreres hurtigst muligt inden for 3 arbejdsdage, så betal i god tid inden ønsket opstart.

Bemærk: Der gives ikke rabat ved indmelding senere på sæsonen.

Indmeldelse og betaling af kontingent for sæsonen 2018/2019 sker ved at sende en mail til kassereren på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med følgende oplysninger:

Fulde navn: 
Adresse + postnummer og by: 
Fødselsdato: 
Telefon (mobil):
E-mailadresse: 

Samtidig beder vi dig indbetale kr. 500,- (450,- kr. indtil 1. januar) på MobilePay 89087 (Hasle Badeklub) (HUSK at skrive dit eget navn i kommentarfeltet!) eller på konto nr.: 0650–6278730369 
Det er ikke nok blot at indbetale pengene; der SKAL også sendes tilmeldings-mail som beskrevet ovenover.

Når du har indbetalt, sender kassereren en velkomstmail med bl.a. koden i løbet af 1-3 dage

Hilsen fra kassereren 

Facebookgruppe og -side

”Medlemmer af Hasle Badeklub” er en Facebookgruppe for registrerede medlemmer, og som bruges til fx at annoncere saunagus og andre specialarrangementer. Gruppen har administratorer og ordstyrere både fra bestyrelsen og medlemmer. Bestyrelsen beder dig dog kontakte os via mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvis har spørgsmål eller forslag til foreningen. 

Du kan blive medlem af den lukkede Facebook-gruppe, hvis du er betalende medlem af foreningen: Medlemmer af Hasle Badeklub

Du kan synes-godt-om Hasle Badeklubs side her: Hasle Badeklub "Den Varme Viking"