Medlem af Hasle Badeklub "Den Varme Viking"

På grund af risiko for smitte med Coronavirus kan saunaen desværre ikke åbne som planlagt den 1. oktober. Kommunen ejer sauna-bygningen, og det er kommunens vurdering den 21. september, at det ikke er forsvarligt for tiden.

Vi er i bestyrelsen ærgerlige over, at sæsonen ikke kan begynde som planlagt, men vi ser intet andet alternativ end at vente og håbe, at situationen bliver bedre. Vi vender tilbage så snart der er nyt.

Hvis medlemmer i sæsonen 2020/21 fortryder deres indmeldelse på den baggrund, er der mulighed for at melde sig ud igen og få kontingentet tilbagebetalt. 

Alle personer over 18 år kan optages i Hasle Badeklub. Kontingentet for sæsonen 2020/2021 er 100 kr. pr. person for nuværende medlemmer ved indmeldelse ved sæsonstart og 300 kr. pr. person for nye medlemmer. Nuværende medlemmer får rabat på grund af sidste sæson blev forkortet på grund af Corona-nedlukningen i marts. 

Indmeldelse til sæson 2020/21

Frist for indmeldelse for sæson 2020/2021 er 1. oktober 2020. Der vil komme en ny mulighed for at melde sig ind 15. januar 2021, såfremt bestyrelsen vurderer, at der til den tid er plads til flere medlemmer i saunaen. 

Åbningstider: 1. oktober til 31. maj er saunaen varm fra kl. 5:30 - 23:00 alle ugens dage.

Nuværende medlemmer vil modtage en faktura inden sæsonstart.

Nye medlemmer kan melde sig ind ved at sende en mail til kassereren på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med følgende oplysninger. Ved sin indmeldelse bekræfter man samtidig, at man er over 18 år. 

Fulde navn:

Adresse:

Postnummer og by:

Email adresse:

Telefon (mobil):

Herefter vil du modtage en faktura med betalingsoplysninger i din e-mail. Når din betaling er registreret vil der gå op til en uge, så modtager du en velkomstmail med koden. Kontingentet bliver som udgangspunkt oprettet som abonnement og der udsendes ny faktura i september måned hvert år. Betales denne ikke, betragtes det som en udmelding.

Bemærk: Responstiden på henvendelser kan være op til en uge.

Bemærk: Der gives ikke rabat ved indmelding senere på sæsonen.

Facebookgruppe

”Medlemmer af Hasle Badeklub” er en Facebookgruppe for registrerede medlemmer, og som bruges til fx at annoncere saunagus og andre specialarrangementer. Gruppen har administratorer og ordstyrere både fra bestyrelsen og medlemmer. Bestyrelsen beder dig dog kontakte os via mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvis du har spørgsmål eller forslag til foreningen. 

Du kan blive medlem af den lukkede Facebook-gruppe, hvis du er betalende medlem af foreningen: Medlemmer af Hasle Badeklub